Verblijf in de boshut

De boshut is zeer geschikt om (opnieuw) contact te maken met de natuur. Het is een rustig gelegen accommodatie zonder de luxe waarmee we in het dagelijks leven worden ‘verwend’. Een fijne locatie om weer even helemaal terug te gaan naar de basis.

Faciliteiten

Faciliteiten

De boshut is eenvoudig, maar functioneel en sfeervol ingericht met voornamelijk natuurlijke materialen. Zo is er geen elektriciteit en water uit de kraan, maar is de boshut voorzien van een houtkachel, water uit de bron en kaarslicht.

De ruime woonkamer met aangrenzende veranda biedt prachtig uitzicht op het ven. In de keuken kan op het gasstel worden gekookt en is een ruime eettafel aanwezig. Op de benedenverdieping is bovendien een aparte ruimte aanwezig die af en toe wordt gebruikt als cursusruimte. Deze ruimte is zeer geschikt om bijvoorbeeld te mediteren.

De boshut beschikt over een wasruimte (zonder douche) en een apart toilet. Omdat er geen water uit de kraan aanwezig is, dient het toilet te worden doorgespoeld met een emmer water. Naast de wasruimte binnen is er ook een buiten wasruimte, welke uitzicht biedt op de bosrijke omgeving. De houten omheining biedt hierbij voldoende privacy.

Op de bovenverdieping (de zolder) is de slaapgelegenheid.

Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt.
Dit maakt de locatie zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.

 

Tarieven/mogelijkheden

Een retraite bij de boshut is gedurende mei t/m oktober te boeken voor minimaal drie aaneengesloten nachten. Het tarief is € 45,- per persoon per nacht (maximaal twee personen). Dit is inclusief textielpakket*.

Informeer naar de beschikbaarheid

 

* Het textielpakket bestaat uit beddengoed, handdoeken, theedoeken.

 

Hieronder een impressie van de boshut: