Retraite

Gun jezelf de tijd om uit te rusten.
Om te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans.
Gewoon er zijn op dit moment, zonder afleiding.

Retraite

Stilte retraite

Verbind je met je lichaam, laat je verwachtingen varen en vergeet de factor tijd. De natuur biedt de omstandigheden om je af te kunnen stemmen op de energie om je heen en te ontdekken wat die jou te vertellen heeft. Dit biedt ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om jezelf opnieuw op te laden. De boshut brengt je terug naar de basis en is daarom voorzien van een houtkachel, water uit de bron en kaarslicht. Een unieke locatie voor een retraite vakantie of stilteretraite in Drenthe, Nederland.

Het labyrint

Vlakbij de boshut vind je het labyrint met een doorsnede van circa 75 meter. Je kunt er niet in verdwalen. Als je eenmaal begint met lopen, hoef je alleen maar het pad te volgen naar het middelpunt. Het labyrint is een oeroude en symbolische vorm, welke sinds 2000 op Heidehof is opgenomen in het landschap. Het begeleidt je bij jouw innerlijke zoektocht. Tijdens het aandachtig uitlopen van deze vorm, gaat samensmelten met de natuur haast vanzelf.

Natuur en inzichtspel

Laat je uitnodigen en prikkelen, laat je fantasie een loopje met je nemen… Wil je toch graag wat inspiratie tijdens het retraiteweekend? Trek een kaart uit het natuur en inzichtspel en ontdek je eigen natuur!

Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt. Dit maakt de boshut op Landgoed Heidehof zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.

Bekijk de faciliteiten van de boshut