21 juni 2017Midzomerconcert Heidehof

Bestel nu uw kaarten

Midzomerconcert

21 juni 2018 Midzomerconcert op Heidehof

Op de langste dag van het jaar organiseert Heidehof samen met het VKSO een zeer bijzonder concert op een open plek in het bos van Heidehof. Een unieke belevenis, klassieke muziek voor iedereen. Breng uw eigen picknickkleed of stoeltje mee en zoek een plekje rondom het heideveld. Mede dankzij een bijdrage van de gemeente Aa en Hunze kunt u dit concert bijwonen voor een entreeprijs van slechts €15,-. Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Het kamerorkest van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest verzorgen een gevarieerd programma onder leiding van chef-dirigent Lubertus Leutscher.

Programma

Het programma van 2018 is op dit moment nog niet bekend.

Het concert begint om 19:30 en is rond 21:30 afgelopen.

Het VKSO

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest werkt proactief en collectief samen met theaters, culturele instellingen, stichtingen en diverse gemeenten om elkaar te inspireren en te versterken. Tevens verzorgt het VKSO regelmatig (kamer)concerten op aansprekende locaties met veelal een (cultuur)historische betekenis en is het VKSO ondernemend in het leveren van muzikale bijdragen aan uitdagende en educatieve projecten.

 

Lubertus Leutscher

Lubertus Leutscher ( 1960), initiator, dirigent en artistiek directeur van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest, chef-dirigent Hineni Symfonie Orkest, begon zijn carrière op achttien jarige leeftijd als trompettist bij het Frysk Orkest.
Lubertus begon zijn opleiding op achtjarige leeftijd met trompet en piano. Mede doordat hij diverse muziekfestivals en concours in binnen- en buitenland bezocht en vele prijzen in de wacht sleepte, bleef zijn muzikaal talent niet onopgemerkt. Hierdoor kon hij op opmerkelijk jonge leeftijd van veertien jaar beginnen aan de vooropleiding aan de Prins Claus Conservatorium te Groningen en vervolgde hij zijn studie met als hoofdvak: trompet, bij Freddie Grin en piano bij Gerardus van der Deijl. In deze periode speelde hij tevens in het nationaal fanfareorkest en in het Nederlands jeugdelftal,waardoor hij een keuze moest maken tussen een carrière als musicus of om als profvoetballer door het leven te gaan.

Telefoons mogen aan, met het geluid uit

U kunt zo het programma bekijken of video’s en foto’s zonder flits maken.

Adres en route

Landgoed Heidehof ligt aan de Provincialeweg 2 te Eext, tussen Gieten en Rolde. Volg de bordjes Hillig Meer. Kom bij mooi weer liefst met de fiets! U bent welkom vanaf 19:00 uur.

Catering

Er is catering aanwezig, zodat u zowel vooraf, tijdens de pauze, en achteraf een kopje koffie, thee of ander drankje kunt nuttigen.

Zitplaatsen

Er zijn zitplaatsen op banken zonder rugleuning. In de ongedwongen ambiance mag u gerust een campingstoeltje of kleed meenemen.

Minder goed ter been?

Als u minder goed kunt lopen, dan kunt u vanaf de parkeerplaats naar het concert gebracht worden in een elektrische wagen.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit unieke concert zijn uitsluitend online verkrijgbaar via de service van Eventbrite. Deze kaarten kunt u thuis printen of digitaal op uw telefoon meenemen. De kaartverkoop start in april 2018.

 

Mis het niet: Midzomerconcert Heidehof 21 juni 2017Blazersensemble in de natuur