Het verhaal van Dolf en Annetje

Dolf van der Weij en Annetje Braat zijn de oprichters van Heidehof en natuurbegraafplaats Hillig Meer. Deze biografie beschrijft hun liefde voor de natuur en voor elkaar. Tegelijkertijd presenteert deze uitgave de historie van Stichting Heidehof en van de natuurbegraafplaats.

Auteur Anita Pepping voerde gesprekken met Dolf en Annetje en heeft aan de hand daarvan hun levensverhaal opgeschreven, van hun jeugd in Indonesië tot de verhuizing naar Landgoed Heidehof. Drie keer kwamen Dolf en Annetje met het landgoed in aanraking. Dat maakte hen nieuwsgierig. Ze bezochten het gebied en besloten dat ze zich graag wilden inzetten voor het behoud van dit stuk natuur. Na enige jaren ontstond het idee voor de natuurbegraafplaats. Het boek geeft een mooi inkijkje in het ontstaan van het eerste team van Stichting Heidehof en beschrijft ook de eerste jaren van de natuurbegraafplaats.

Bestellen

Het verhaal van Dolf en Annetje is te koop bij Heidehof voor €15,- ex verzendkosten. Heeft u interesse? Mail ons dan op info@heidehof.org onder vermelding van “Het verhaal van Dolf en Annetje”