Vrienden van Heidehof

Wilt u graag bijdragen aan het behoud van de natuur op Heidehof? Of wilt u zich als nabestaande gewoon verbonden blijven voelen met de begraafplaats? Word dan ‘Vriend van Heidehof’.

De Vrienden van Heidehof ondersteunen de natuur op landgoed Heidehof en de begraafplaats. Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal 25 euro bent u al Vriend en helpt u mee de natuur op de begraafplaats te behouden voor toekomstige generaties. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en sturen u jaarlijks een verslag. Uiteraard bent u als Vriend van Heidehof ook van harte welkom om vrijwilligerswerk te doen op het landgoed.

Uw donatie komt terecht bij Stichting Heidehof. Deze stichting is verantwoordelijk voor het natuurbeheer op Landgoed Heidehof en de natuurbegraafplaats. De stichting is een ANBI; een Algemeen Nut Beogende Instelling, waardoor giften belastingvrij zijn.

Sinds december 2017 zijn we gestart met een project ter bevordering van de biodiversiteit. De donaties van Vrienden komen hier rechtstreeks aan ten goede.

Vriend worden?

Heidehof maakt graag vrienden. Mogen we u ook als Vriend verwelkomen? Stuur dan een e-mail naar info@heidehof.org met uw persoonsgegevens en het bedrag dat u jaarlijks wenst bij te dragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen via 0592 260944. Ook voor al uw vragen.