Informatieavond landschapswal

Zoals u wellicht gemerkt heeft, is Landgoed Heidehof het gebied tussen Hillig Meer en de N33 aan het ontwikkelen van landbouwgebied naar natuurgebied. Een groot project dat is begonnen in oktober 2016. Onderdelen van het project zijn de restauratie van een pingowal en de aanleg van een landschapswal.

Nu het plan vorm heeft gekregen en er regelmatig vrachtwagens en kraanwagens op het terrein bezig zijn, merken we dat er vragen leven in de buurt.
Zo was er bijvoorbeeld een vraag of de opgebrachte grond een risico is voor het milieu. Dat is gelukkig niet het geval, maar we begrijpen daaruit wel dat er onduidelijkheid is, en dat willen we graag wegnemen.

We willen heel graag meer vertellen over het project en alle vragen beantwoorden die er leven. Daarom houden we op woensdag 6 september om 19:30 uur een informatieavond in de Hondelhoeve, Stationsweg 25 te Eext.

Als u voor die tijd al specifieke vragen heeft, kunt u natuurlijk mailen naar info@heidehof.org, of bellen naar 260 665 en vragen naar Bert Speulman of Marc Hesp.

Geplaatst in Alle berichten